vrijdag 2 december 2011

De toonbank

Een tijdje terug ben ik op www.epenaren.nl een rubriek gestart met de titel "Mijn winkel", met als doel een inventaris te maken van het winkel aanbod in Epe anno nu. Dit geheel moet een tijdsdocument worden, wat bewaard moet blijven voor de toekomst. Inmiddels heb ik al ong. 80 winkels bezocht, en er staan er inmiddels nu 76 op epenaren.nl.
In eerste instantie dacht ik er aan, alleen de winkelier te fotograferen achter de toonbank, dit is echter uitgelopen tot niet alleen die winkelier achter de toonbank/balie enz., maar ook het interieur en de buitenkant van de winkel te fotograferen. Ook vult iedere winkelier een vragenlijst in (iedereen krijgt dezelfde vragen voorgeschoteld). Eigenlijk besefte ik mij van tevoren niet, dat er zoveel winkels zijn in Epe, maar het is heel plezierig, om ze allemaal af te gaan. De winkelier leer je op deze manier soms ook van een andere, veelal plezierige kant kennen.
Van die winkelier achter de toonbank, waar het dus allemaal om begon, heb ik van een aantal uit de serie, de kleurenfoto's omgezet naar zwart-wit, waarvan hier onder het resultaat.
1 opmerking:

 1. Bert, wat is dit een super leuk idee zeg!!
  En wat een leuke 'ook oude' winkeltjes hebben jullie in Epe.
  Het doet het erg goed in zwart/wit.
  Hoop dat dit een heel mooi tijdsdocument mag worden wat nog tot ver in de toekomst wordt bekeken en van wordt genoten:)
  Veel suc6!!!

  Groetjes Ankie

  BeantwoordenVerwijderen